Odlomak iz knjige Vlaška magija 1, Ljubavna magija, Opsedanje na daljinu

Korica knjige Vlaška magija 1

Korica knjige Vlaška magija 1

Rituali vezivanja voljene osobe

Ali Vlaška magija vezuje i na daljinu. Kada ošacuje muškarca koga želi a sa njim još uvek nije stupila u fizički kontakt žene se u Rudnoj Glavi kod Majdanpeka služe obredom sa devet čvora. Uz nit crnog konca sedne se na mesto gde će muškarac koji se žarko želi proći. To se isto tako efektno može raditi i nad fotografijom.

Dok se skoncentrisano gleda u lik ili sliku, na koncu se lagano vezuje devet čvorova uz basmu: “Svezah mu glavu, svezah mu vene, svezah mu snagu, svezah mu moći, svezah mu krv, svezah mu misli, svezah mu ruke, svezah mu noge, svezah ga celog da drugoj ne ide, da samo sa mnom bude. Pamet sam mu uzela, snagu sam mu uzela za sebe sam ga svezala”.

Rizik ovih obreda je što muškarac zarobljen na ovaj način ne živi dugo. Nema više ni sopstvenu senku. Pa čak i ako ga sreća ponese kod bele magijašice teško će se odvezati.

Blaži oblik vezanosti ili opsesije muškarac može da doživi ukoliko je bio žrtva vrlo zanimljivog magijskog rituala sa menstrualnom krvlju. Kako su zapisali dr Aleksandar Nicić i dr Jovan Protić, obično ih je žena sa kojom imaju izvanredan seksualni odnos pogledala dok je spavao, kroz prsten zamočen menstrualnom krvlju. Ili im je par kapi te krvi umešala u neki napitak ili čaj. Slične čini mogu se raditi i sa delovima odeše ali tada muškarac oseća stalnu potrebu za određenom ženom. I žiganja ili trnjenje ispod pleksusa i okolo mošnica postaju učestala.

Razvezivanje od ovih blažih oblika čini radi se na kućnom pragu. Vračara muškarcu veže noge konopcem i onda munjevitim pokretom razveže

(Odlomci iz knjige Vlaška magija 1)

 

KAKO DO KNJIGE

Originalne knjige „Vlaška magija 1“, „Vlaška magija 2“, „Čuda vlaške magije“, „Magija biljaka – i lek i amajlija“, „Magijski kalendar za crvena slova“, „Magijski kalendar za srećne dane“ i sve druge knjige čiji je autor Jasna Jojić naručuju se na telefone: 065/ 216-416-0  i  011/ 2452- 019 i kupuju na kiocima „Future plus“ i u „Maxi“ i „C marketima“, a u Crnoj Gori u objektima Rokšpeda i megamarketima. Knjige Jasne Jojić koje se prodaju preko internet sajtova, na uličnim tezgama i sajmovima i u STR prodavnicama,… su pirati – falsifikati i u njima nećete čitati originalne tekstove.

OBAVEŠTENJE

Sadržaj sa ovog sajta  ne sme se kopirati ili reprodukovati u bilo kom obliku, elektronskim ili mehaničkim sredstvima, uključujući fotokopiranje i  presnimavanje bez predhodnog pismenog odobrenja autora.

Informacije sa ovog sajta namenjene su u obrazovne svrhe i ne treba ih koristiti za dijagnostikovanje i lečenje zdravstvenih problema, bez konsultovanja stručnog lica. Autor i izdavač ni na koji način nisu odgovorni za neprimereno korišćenje podataka sa ovog sajta ili iz knjiga Jasne Jojić.